Προηγείται μία φιλική και περιεκτική συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους. Εξηγούμε και αναλύουμε όλες τις παραμέτρους, του τι σημαίνει Οικιακός Κινηματογράφος. Δηλαδή, τον ορθό τρόπο σχεδιασμού, την ηχομόνωση του επιλεγμένου χώρου,  καθώς και την ακουστική μελέτη (εξειδικευμένα υλικά και θέσεις των ηχητικών πηγών, που θα μας δώσουν την δυνατότητα, να ακούσουμε με την μεγαλύτερη διαύγεια και τους πιο «δύσκολους» ήχους). Ακόμη, τα σενάρια των αρχιτεκτονικών φωτισμών, το σύστημα με Laser ευθυγράμμισης του βιντεοπροβολέα με την οθόνη για μεγαλύτερη
ευκρίνεια, τα καθίσματα, τα διακοσμητικά υλικά, έως τον αυτοματισμό που ενοποιεί όλες τις συσκευές A/V με μία. Στη συνέχεια και κατόπιν συνεννόησης για την τελική εικόνα της αίθουσας, γίνεται μια ολοκληρωμένη εκτίμηση του προϋπολογισμού για το κόστος κατασκευής και παραδίδουμε την μελέτη μας γραπτώς στον πελάτη.
 
hometheater
 
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
& ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
A/V ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ  ΤΟΝ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
Έχοντας μετρική και φωτογραφική αποτύπωση του χώρου, σχεδιάζουμε με εξειδικευμένα προγράμματα, φωτορεαλιστικές εικόνες, όπου απεικονίζουν τα τελικά σχέδια της αίθουσας.  Έτσι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αν χρειαστεί, αλλαγές ή διορθώσεις και πάντα με την συναίνεση του πελάτη μας. Μετά από την έγκριση των σχεδίων, ορίζεται ένα διάγραμμα εργασιών για την εκκίνηση του έργου. Κατά την πορεία, ο πελάτης ενημερώνεται για όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, υφάσματα, μοκέτες, χαλιά, κουρτίνες, καθίσματα, φωτιστικά κ.λ.π., έτσι ώστε να είναι γνώστης της εκτέλεσης του έργου.
Κατόπιν λεπτομερούς έρευνας και μελέτης, προτείνεται ένα οπτικοακουστικό πακέτο, ιδανικό για την σωστή κάλυψη του Home Theater, με την κατάλληλη υποστήριξη ηχείων, ενισχυτικών, πηγών βιντεοπροβολής, καλωδίων ήχου και εικόνας. Παράλληλα όμως, σεβόμαστε τις τελικές επιλογές του πελάτη μας.
Ο χώρος που απαιτείται για να υλοποιήσουμε ένα Deticated Home Theater, δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλος. Σήμερα, με την υψηλή ευκρίνεια (HD) εικόνας, μπορούμε να απολαύσουμε την προβολή της ταινίας μας, σε οθόνη 106'' από τα 3 μέτρα. Παράλληλα, η ηχητική κάλυψη επιτυγχάνεται πιο εύκολα, αφού ο έλεγχος όλων των συχνοτήτων αποφεύγοντας τις παραμορφώσεις, είναι μεγαλύτερος.
Το τελικό αποτέλεσμα, για τις υπηρεσίες αυτού του πολύπλευρου και εξειδικευμένου έργου, από την ηχομόνωση έως την τελευταία αισθητική ή οπτικοακουστική λεπτομέρεια, μας καθιστά υπεύθυνους, ώστε με την εμπειρία μας και ακολουθώντας το πλάνο σχεδιασμού, να παραδώσουμε με εγγύηση στον πελάτη μας, τον πιο εντυπωσιακό χώρο της κατοικίας του.